Word ook 'Official Partner' van Music For Luc!

Raymond
Niemand minder dan de 70-jarige Raymond van het Groenewoud zal concerteren op vrijdag 15 mei in Het Depot te Leuven voor de 4de editie van Music for Luc. Raymond is onlangs gestart met zijn tournee ‘Raymond 70’  waarmee hij bijna overal voor uitverkochte zalen speelt. Op 14 februari, zijn verjaardag, kwam zijn nieuw album ‘Speel’ uit. Bij ons brengt hij een live concert met zijn grootste hits, ondertussen Vlaams cultureel erfgoed, aangevuld met nummers uit zijn nieuw album.

Word 'Official Partner'
Graag ontvangen we u als ‘Official partner’. Wij bieden u voor dezelfde prijs als edities 2018 en 2019 een aantal concerttickets en foodbons voor na het concert. Uw logo of publicitaire boodschap tonen we op de lichtkrant op het stationsplein en op groot scherm in de zaal. Ook kan u kiezen voor meer visibiliteit via deze website. Maar het allerbelangrijkste is dat we weten dat er zo veel bedrijven zijn die ons project blijven steunen.

Extra: pre-concert diner
Vorige edities kwam meermaals de vraag of en waar er een hapje kon gegeten worden voor het concert. Daarom wordt u een ‘Pre-concert diner’ t.b.v. € 40 aangeboden in restaurant ‘De Klimop’ op het Martelarenplein in Leuven (op 50 meter van Het Depot). U wordt daar om 18 uur verwacht.
Dit diner omvat een voorgerecht en hoofdschotel (ter plaatse telkens keuze uit 6 gerechten), waters en koffie (andere dranken ter plaatse).
Na het diner – 19.45 uur – bent u tijdig in de concertzaal als u graag een zitplaats hebt.
Pre-concert diners kunt u als partner reserveren via erik@mertensschoenen.be . U kunt minder pre-concert diners reserveren dan de partnertickets die in uw partnerpakket zijn inbegrepen (bv. Partner € 500 – 10 concerttickets + 10 foodtickets na het concert – 4 pre-concert diners).
Restaurant ‘De Klimop’ heeft een capaciteit van ongeveer 110 couverts. Snel zijn is dus de boodschap want dit aanbod geldt uiteraard ook voor de particuliere ticketkoper.

Meer info

Ontdek wie trouwe officiële partners zijn van Music For Luc.

Contacteer Erik Mertens via erik@mertensschoenen.be of 0475 76 70 86.


Word ook 'Official Partner' van Music For Luc!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x